ANKARA / BEYPAZARI - Akşemseddin Ortaokulu

May

Anasınıfı çocuklarımızla hem anneler günü kutlaması yaptık hem de mezuniyetimizi kutladık. Miniklerimizin muhteşem performansları ile büyülendik, şiirleri ve şarkılarıyla duygulandık. Onlar yarının büyükleri Akşemseddin anasınıfı çocukları...

May

Öğrencilerimizle birlikte Ankara'daydık. Sınıf düzeylerine göre ayarladığımız programlarla: Atamızın huzuruna çıkıp çiçeklerimizi sunduk, bağlılığımızı ve minnettarlığımızı bir kez daha dile getirdik. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini, Havacılık Müzesini, MTA Enerji Parkı Müzesini ve Tabiat Tarihi Müzesini  gezdik. Keçiören Akvaryum' da eğlendik. Feza Gürsey Bilim Merkezi'nde yeni bilgiler öğrendik.Altınpark'ta dinlendik.  Dolu dolu bir günün ardından okulumuza döndük. Gezimize refakat eden öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.