ANKARA / BEYPAZARI - Akşemseddin Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileriyle Ramazan Ayı sebebiyle iftar programı düzenledik, bu atmosfer gerçekten cok güzeldi. Ramazan temalı panomuzu hazırladık ve çocuklarımıza ikram etmek icin iftariyelikler hazırladık. Okul Müdürümüz Sayın Halil İbrahim BOLAT'a ve Fen Bilimleri dersi öğretmenimiz Kevser SOYKAN'a çok teşekkür ederiz.

Nis

Mart ayı için e-twinning projemizin konsepti Bilimsel Mitler'di. Bu amaçla 109 öğrenciye sorduğumuz anket sorularından en fazla hangisinin yanlış yapıldığını bulmaya çalıştık. Anketimizdeki sorular genelde kulaktan kulağa öğrendiğimiz bilimsel(!) bilgilerden oluşmaktaydı. Sonuç 79 yanlışla " Günde 8 Bardak Su İçilmelidir." oldu. Açıklamalı bilgiler için okuldaki panoları takip ediniz.

Meltem TOZAR öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemizde düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler. Çocuklarımızın yetiştirilmesi için gecesini gündüzüne katan değerli Öğretmenimiz Vahap TAN'a çok teşekkür ederiz.

İşte gurur tablomuz:

Küçük Erkekler Masa Tenisi Beypazarı 1.si Kadir Efe Göktaş

Küçük Erkekler Masa Tenisi Beypazarı 2.si Tahir Korkut

Küçük Erkekler Masa Tenisi Beypazarı 3.sü Onuralp Özan

Yıldız Erkeker Masa Tenisi Beypazarı 1.si Burhan Tiftik

Yıldız Erkekler Beypazarı İlçe 2.si Yusuf Yağız Güngör

Yıldız Erkekler Beypazarı İlçe 3.sü Efe Can Aksan

Mrt

İlçemizde düzenlenen Dart turnuvasına katıldık. Çocuklarımız bizleri yine gururlandırdı. Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Vahap TAN'a emekleri için çok teşekkür ederiz.

İşte gurur tablomuz;
Küçük Kızlar Dart Beypazarı İlçe 1. si Fadime Nur Cengiz
Küçük Kızlar Dart Beypazarı İlçe 2.si Yağmur Gidici
Küçük Erkekler Dart Beypazarı İlçe 3. sü Ensar Berk Öncü
Yıldız Kızlar Dart Beypazarı İlçe 1.si Buse Karaaslan
Yıldız Kızlar Dart Beypazarı İlçe 3.sü Elif Özkan
Yıldız Erkekler Dar İlçe 2. si Mehmet Sucuoğlu

Mrt

İlçemizde düzenlenen Atletizm müsabakalarında dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Çocuklarımızın yetiştirilmesi için gecesini gündüzüne katan değerli Öğretmenimiz Vahap TAN'a çok teşekkür ederiz.
İşte gurur tablomuz:
Küçük Kızlar İlçe 3. sü Hiranur Kesiktaş
Küçük Erkekler İlçe 1.si Dursun Celil Başal
Küçük Erkekler İlçe 2.si Fazıl Samet Erdoğan
Yıldız Kızlar İlçe 3.sü Ayşe Fatma Nur Varlı
Yıldız Erkekler İlçe 2. si Hasan Basri Danacı
Yıldız Erkekler İlçe 3.sü Mehmet Kaan Demir
Yıldız Erkekler İlçe 3.sü Alperen Sucuoğlu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programımızı gerçekleştirdik.

Programımızı hazırlayan Türkçe Dersi Öğretmenimiz Emin DÜNDAR'a ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Temelli Mesleki Gelişim programı kapsamında bugün okulumuzda "Çocuklarda ve Ergenlerde Öfke Kontrolü" semineri yapılmıştır. Rehber Öğretmenimiz Zehra KILIÇ'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İlçemiz Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaç dikimi etkinliğine katıldık.
Tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeli yurdumda...
Etkinlikte yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU'ya, Okul Müdürümüz Sayın Halil İbrahim BOLAT'a, Müdür Yardımcımız Sayın Cebrail TÜFEKÇİYAŞAR'a, kıymetli öğretmenlerimiz Nihan KILIÇ, İbrahim UYSAL ve Emin DÜNDAR'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Erasmus 2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Konsorsiyum üyeliğine seçilmiştir. Desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU'ya, Okul Müdürümüz Sayın Halil İbrahim BOLAT'a ve Proje Yürütücümüz değerli öğretmenimiz Pelin ÖKTEM'e emekleri çok teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında anma programımızı gerçekleştirdik. Programımızı hazırlayan Türkçe Dersi Öğretmenimiz Kürşat KAPLAN'a çok teşekkür ederiz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde düzenlenen "Akif'in Sözü" konulu şiir yarışmasında ilçemizde birinci, Ankara genelinde üçüncü olarak bizleri gururlandıran 5/D sınıfı öğrencimiz Buğlem YILMAZ'ı tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 102.yıl dönümünü kutluyor; Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve al sancak uğruna şehadete eren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktık. Sonsuza kadar Cumhuriyetimize ve ilkelerine bağlılığımızı bir kez daha dile getirdik. Sonra akvaryum ve alışveriş merkezi ziyaretleriyle moral depoladık. Gezimizde öğrencilerimize refakat eden başta Okul Müdürümüz Sayın Halil İbrahim BOLAT olmak üzere, Türkçe dersi öğretmenimiz Kürşat KAPLAN'a ve Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Vahap TAN'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Cennet vatanımız sürekli depremlerin yaşandığı bir coğrafyada. Bu bakımdan bizlerin depreme hazırlıklı olmamız ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi de bu bilinçle yetiştirmemiz gerekli. Son zamanlarda yaşanan ve ülkemizi derin acılara sürükleyen deprem felaketleri de bunu bir kez daha gösterdi. Bu amaçla bugün okulumuzda Psikososyal müdahale kapsamında Deprem semineri yapılmıştır. Semineri düzenleyen okulumuz Rehberlik Öğretmenimiz Zehra KILIÇ'a çok teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımızın başlattığı "5 Milyon Öğrenciye Ücretsiz Yemek" projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimize ilk yemeklerini verdik. Bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU olmak üzere Şube Müdürlerimiz Sayın Selahattin SÜTBAŞ, Sayın Murat KILIÇ ve Sayın Ramazan ARIKAN'a nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.