ANKARA / BEYPAZARI - Akşemseddin Ortaokulu

Ara

07.12.2023 tarihinde Ankara il Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Egitimi Akreditasyonu kapsamında Meltem TOZAR öğretmenimiz (2023-1-TR01-KA121-SCH-000163980) Çevre Okuryazarligi Projesi kapsaminda gerçeklestirilen Ekolojik Okuryazarlığı Ögretmen Egitimine katılmıştır.

Ara

Okulumuz Erasmus 2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Konsorsiyum üyeliğine seçilmiştir. Desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU'ya, Okul Müdürümüz Sayın Halil İbrahim BOLAT'a ve Proje Yürütücümüz değerli öğretmenimiz Pelin ÖKTEM'e emekleri çok teşekkür ederiz.

Ara

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, memleketimizin her köşesinde görevini vatan aşkıyla bir fiil icra eden öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında  saat dokuzu beş geçe aramızdan ayrılarak hayata gözlerini yumdu. Ömrünü Türkiye Cumhuriyeti için harcayan Ulu önder Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun!

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Türkiye'miz bir deprem ülkesi. Bu gerçek bizlere çok büyük bir sorumluluk yüklüyor: Depremle yaşamayı öğrenmek. Bu maksatla bugün deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik. Tatbikat öncesi ve sonrasında öğrencilerimize doğal afetlerle mücadele konusunda bilgiler verdik. Tatbikat koordinatörümüz Yasemin BEDİZ Öğretmenimiz başta olmak üzere katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

8. Sınıflarımızın veli toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

Her yıl 26 Eylül'de Avrupa Komisyonu ile birlikte kutlanan Avrupa Diller Günü, bu yıl da ilçemiz 2023 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi olan  okulumuz Akşemseddin Ortaokulu' nun da katılımıyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimiz Halil İbrahim Bolat, Ezgi Ozan, Tuğba Çetin, Zeynep Sevim Doğru, Hilal Çiçek ile tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda âlemlere rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Efendimizin doğum günü sebebiyle Mevlidi Nebi programımızı gerçekleştirdik.Programın hazırlanması ve sunumu için büyük gayret gösteren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Beyza GÜRBÜZ'e çok teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında okul müdürümüz Halil İbrahim BOLAT seminer çalışması yapmıştır. Din kültürü öğretmenimiz İbrahim Uysal ve sosyal bilimler öğretmenimiz Ali Soycan da dini ve sosyal açıdan değerlendirmelerde bulunmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programımızı gerçekleştirdik. Programda çeşitli spor müsabakalarında başarılı olan takım ve sporcularımıza madalyaları ve kupaları öğretmenlerimiz tarafından verildi. Ayrıca yapılan deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz de ödüllendirildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz Atatürk Parkı'nda düzenlenen Resim Sergisinde öğrencilerimizin yaptığı resimlerde sergilendi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Nurgül ERDOĞDU, Huriye ÜNAL ve Yasin KAYNAR Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

12.05.2023 tarihinde okulumuzun e-twinning ekibi ile Mayıs Ayı anketimizi okulumuzdaki tüm “C” şubelerine uyguladık. Mayıs Ayı için e-twinning projemizin konsepti Bilimsel Kavram Yanılgıları’ydı. Bu amaçla 92 öğrenciye sorduğumuz anket sorularından en fazla hangisinin *yanlış* yapıldığını bulmaya çalıştık. Sonuç 63 yanlışla "Şeker suya atıldığında erir." bilgisi olmuştur. Açıklamalı bilgiler için okuldaki panoları takip edebilirsiniz. e-twinning proje ekibimize ve proje danışmanımız Meltem TOZAR Öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

May

7. Sınıf Öğrencilerimizle birlikte Ankara gezisindeydik. MTA Müzesi, Tabiat Tarihi Müzesi ve Millet kütüphanesini gezdik. Sonra da bir alışveriş merkezinde dinlenerek bu harika günü tamamladık. Öğrencilerimizin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Gezimizde öğrencilerimize refakat eden çok kıymetli öğretmenlerimiz Ezgi OZAN, Elif KARATAŞ ve Vahap TAN'a çok teşekkür ederiz.

May

Yıldız Kızlar Voleybol ilçe şampiyonuyuz. Küçük Kızlar da ise ilçe ikincisi olduk.Voleybolcu kızlarımızı ve Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Vahap TAN'ı tebrik ederiz. Daha nice şampiyonluklara...